مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و الفاظ زشت پیامکی به همسر و اینجانب

با سلام باجناق قبلی من که هم اکنون خواهر خانم من در شرف طلاق با ایشان هست در پیام هایی به همسر من کلمات زشت و تهمت های ناموسی ارسال کرده و اینجانب به ایشان اخطار دادم که بار آخرت باشد که پیام میدهی در غیر اینصورت شکایت مینمایم اما در جواب پیام، دشنام به اینجانب و همسرم دادند.آیا من میتوانم با استناد به همین پیام ها طرح شکایت نمایم یا خیر؟البته پیام ها در واتساپ داده شده است.و جزای ان چیست؟ممنون میشوم جواب من را بدهید. با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
بله میتوانید شکایت کنید و مجازات توهین جزای نقدی به نفع دولت است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت می توانید مطرح کنید
ولی در اینگونه موارد بهترین راه حل گذشت است