مشاوره حقوقی رایگان - فریب دادگاه با دروغ برای اجرا نکردن شرط تنصیف

شوهرم در سال 98 بعد از بیرون کردن من از خانه و ممانعت از برگشتم و دیدار فرزندم در خواست طلاق داد ( یعنی با وجود داشتن تمکین کامل من )، بعدا از درخواست ایشان من دادخواست استعلام اموال و نیز یک کپی از برگ مبایعه نامه 6 دانگ مغازه اش را که 5 سال بعد از زندگی مشترکمان خریده بود را به دادگاه خانواده ارائه کردم. متاسفانه جواب استعلام حدود 4 یا 5 ماه بعد رسید ولی تایید یه مبایعه نامه همان موقع از طرف صنف مشاورین اعلام شدو مثبت بود ،و جواب استعلام اموال در ان تاریخ منفی بوده به دلیل فروش یا احتمالا انتقال سند فوری به شخص دیگر . من اکنون توانستم یکسری مدارک مثل سند رسمی صلحنامه با شناسه و رمز تصدیق ، انتقال خط تلفن ملک ذکر شده از مالک قبل به نام همسرم یکسال بعد از تارخ معامله و ،، بدست بیاورم برای اثبات دروغ همسرم که طی اعتراض به رای دادگاه مبنی بر محکومیت زوج به انتقال 2 دانگ از مغازه ی مذکور به دروغ منکر داشتن این مغازه شد و گفت همون سال یعنی 93 قرارداد رو به خاطر عدم توان پرداخت بقیه ی پول فسخ کردیم ... ولی فسخ نامه وجود ندارد و ارائه نشده و ادعا شون در حد حرفه چون 6 سال اون مغازه به نام شوهرم بوده و فسخ معامله نشده ...حالا من میتونم درخواست بررسی مجدد برای احقاق حقانیت خودم و فریب دادگاه توسط شوهرم با ارائه ی مدارک و اسناد رسمی بدهم ... در حالیکه مدت اعتراضم به رای یکسال پیش به پایان رسید ؟

1- اینکه با اطلاع از قوانین تنصیف ملک در زمان طلاق باید موجود باشد ولی سند به کس دیگر منتقل شده (البته بعد از درخواست طلاق از طرف ایشان ) و با ادعای دروغ و انکار وجود چنین ملکی به نام ایشان که قصد فریب دادگاه و فرار از دین داشته این انتقال سند میتونه غیر قانونی اعلام بشه؟

2- یا اینکه طبق رای باید معادل دو دانگ را به من بدهد ؟

3-ویا با ادعای فریب دادگاه از قاضی ها بخوام که ه برگه ی ابطال و فسخ قراداد ی که مبایعه نامه با کد رهگیری ان موجود است را از زوج بخوان برای اینکه ادعاشون رو در این خصوص ثابت کنن ؟

4- و یه سوال دیگه اینکه اگه عدم صحت حرف و ادعای شوهرم در دادگاه ثابت بشه جرمی ایا مجازاتی برایشان دارد؟

،5- من میتونم با اثبات حرفم در خواست تنصیف بدم و تقاضای دو دانگ زوج محکوم به اجرا ی ان شده بود و یا معادلش به پول را درخواست کنم؟

پاسخ ها :

ترمه پوراصغریان

ترمه پوراصغریان :

با سلام ، بهتر است جهت بررسی بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده کنید.