مشاوره حقوقی رایگان - انجام معامله

اگر شخص رشیدی برای انجام معاملات خود وکیل تعیین کرده باشد بعد تصادف به مدت 4 ماه بیهوش میشود در این مدت وکیل میتواند معامله ای انجام دهد؟
اصلا ماده قانونی راجع به این موضوع هست ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر به نظر نمی رسد اعتبار داشته باشد

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام
خیر نمیتواند چون در حکم محجور می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در‌ حدود وکالت.موانع وکالت فوت،حجر،عزل و استعفاست.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر وکالت با حجر منتفی می شود واگر عملی از طرف وکیل انجام گیرد غیر نافذ وبه تایید قیم محجور نیاز دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونی در این زمینه نداریم اما طبق موارد زیر :
اصل 167 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران :

قاضی موظف است کوشش کند حکم هر دعوا را در قوانین مدونه بیابد و اگر نیابد با استناد به منابع معتبر اسلامی یا فتاوای معتبر، حکم قضیه را صادر نماید و نمی‌تواند به بهانه سکوت یا نقص یا اجمال یا تعارض قوانین مدونه از رسیدگی به دعوا و صدور حکم امتناع
ماده 3 قانون آئین دادرسی مدنی :
قضات دادگاهها موظفند موافق قوانین به دعاوی رسیدگی کرده، حکم مقتضی صادر و یا فصل خصومت نمایند. در صورتی که قوانین موضوعه کامل یا صریح نبوده یا متعارض باشند یا اصلا قانونی در قضیه مطروحه وجود نداشته باشد، با استناد به منابع معتبر اسلامی یا فتاوی معتبر و اصول حقوقی که مغایر با موازین شرعی نباشد، حکم قضیه را صادر نمایند و نمی توانند به بهانه سکوت یا نقص یا اجمال یا تعارض قوانین از رسیدگی به دعوا و صدور حکم امتناع ورزند والا مستنکف از احقاق حق شناخته شده و به مجازات آن محکوم خواهند شد.

لذا آرای فقها در حد اجماع این است که با بی هوشی وکیل یا موکل عقد وکالت منفسخ و منحل می شود .
طبق موارد بالا در مواقع سکوت قانون می توان از منابع فقهی معتبر حکم قضیه را بدست آورد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر به جهت شرایط وکالت منتفی میگردد