مشاوره حقوقی رایگان - عوارض کسبی

باسلام دریکی از شهر های ایران ودریک پاساژ قدیمی درطبقه فوقانی ان قبلا فعالیت کسبی داشتم والان بیش از چندسالی هیچ فعالیتی ندارم ویکسری محصولات ازتاریخ گذشته در ان موجود وتنها بعنوان پاتوق گاها ازان استفاده میکنم مامور شهرداری برایم عوارض کسبی صادر وچون هیچ کسبی ندارم پرونده را به کمیسیون ماده 77ارجاع داد در کمیسیون چگونه دفاع کنم که مشمول معافیت شوم 10سال پروانه کسب ندارم . عضو اتحادیه نمی باشم. حساب بانکی ندارم دستگاه پوز ندارم و در واقع بیشتر مواقع تعطیل میباشد. با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود موضوع نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز می توانید با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام موارد مذکور را به صورت لایحه تنظیم و ارائه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

موارد مذکور را به صورت لایحه ارائه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت دفاع به کلیه موارد ذکر شده اشاره نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به همین موارد استناد و عدم شاغل بودن خود را اثبات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ثابت نمایید که هیچ کسب و کاری در مغازه ندارید و مغازه فقط برای انباری شما است و