مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب

سلام بنده یه ماشین داشتم گذاشتم در برنامه ... که بفروشم و یه خانومی با من تماس گرفتن و خودشونو دکتر معرفی کردن و گفتن من خانم دکتر فلانی هستم و با من قرار گذاشتن که ماشین را تست کنن ایشون ماشین را دیدن و گفتن من ماشین رو خوشم اومد بیا معامله کنیم 3 میلیون بهم بیعانه دادن و پیششون یه اقایی بودن که نمایشگاهی با قولنامه نمایشگاه و ایشون اومدن قولنامه رو نوشتن و من با خانوم معامله کردم فرداش که قرار شد ماشین را وکالت بدم این خانوم گفتن که به اسم همون کسی که قولنامه رو نوشته وکالت بدین و اینها از قبل بهم یه فیش جعلی نشون دادن که گفتن ما ساتنا زدیم و ساعت 2 اخر وقت اداری واریز میشه و منم بهشون وکالت فروش دادم و خلاصه بعد تماس گرفتم گوشی خاموش شد و پولی هم به حسابم واریز نشد
بنده یه شکایت کیفری تنظیم کردم و قولنامه رو بهم نداده بودن کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع و جعل سندسادی شکایت رو دادم و قاضی گفتن که چون وکالت دادی منع تعقیب زدن و بعدا حقوقی شکایت دادم استرداد و توقیف ماشین و ابطال سند و ابطال مبایعه نامه این پرونده هم به نفع اونا رفت اون اقایی که از من وکالت داشتن ففط دادگاه میاد اون خانوم دکتری نبوده و کارت ملی که قولنامه کردیم همشون جعلی بوده و این پرونده هم به ضرر بنده شد حالا وکیل میگه شما اون کسی که وکالت دادی رو شکایت بده برای مطالبه طلب خب اونم یه قولنامه میاره یه کسی که اصلا وجود خارجی در معامله نداشته رو به عنوان فروشنده مینویسه و میگه من با شما معامله نکردم من از اقای فلانی گرفتم خب این هیچ میگه اون دختره رو شکایت بده خب دختره هم کارت ملی جعلی داشت استعلام از ثبت احوال گرفتیم اصلا توی سیستم نمیاره همه راها به رویم بسته شده لطفا شما کمکم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

با سلام بله باید علیه کسی که وکالت دادی طرح دعوا کنی این کار را هم با وکیل پیش ببر