مشاوره حقوقی رایگان - اینجوریه واقعا؟

سلام وقت بخیر من یه دختر 13 ساله هستم پدر مادرم دارن طلاق میگیرن و توافقی نیستش مادرم و خالم و خانواده مادرم میگن که اگر کارنامه ام نمره اش کم باشه دادگاه منو به مادرم میده چون پدرم میتونه بره تو دادگاه بگه این افت تحصیلیه
(پدر من خیلی منو مادرمو عذاب داده و من نمیتونم واقعا بدون مادرم زندگی کنم و اگر با پدرم برم بدبخت میشم)

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما در سنی هستید که فقط خودتان تصمیم می گیرید با چه کسی زندگی کنید فقط تا سن 9 سالگی دادگاه تعیین تکلیف محل زندگی را انجام می دهد .
نگران نباشید درس ها را بخوانید با نمرات بالا قبول شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر 13 ساله خودش می‌تونه تصمیم بگیره که پیش چه کسی زندگی کنه و شما اختیار دارید که پیش مادرتون زندگی کنید و پدرتون کاری نمیتونه بکنه و حتی نفقه را می توانید دادخواست بدهید و مطالبه کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما با توجه به سن خود تصمیم گیرنده هستید که با چه کسی زندگی کنید
نگران نباشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما خارج از تحت حضانت هستید ومیتوانید با هریک از والدین که بخواهید زندگی کنید وچنین ادعاهایی صحت ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر این گفته صحیح نیست و شما چون به سن بلوغ رسیده اید خودتان مشخص می کنید با چه کسی زندگی کنید