مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه و هزینه

سلام وقت بخیر من تا الان 28ماه طول کشیده پزشکی قانونی و نقص عضو دارم الان برای دریافت دیه باید رضایت بدم تا بتونم دریافت کنم دیه رو؟ من توی بیمارستان خصوصی بستری شدم و مقصر همون روز اول نامه ای به عنوان این که هزینه بیمارستانم ربطی بهش نداره گذاشته روی پرونده من میتونم هزینه های که خودم کردم مثل جراحی ها و پلاتینها و سایر هزینه ها رو جدا از حق بیمه (دیه) از ایشان بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای دریافت دیه لزومی ندارد که رضایت بدهید.
توضیحات شما واضح نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر هزیته های درمان مازاد بر دیه باشند در حد متعارف قابل مطالبه است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هزینه های مازاد بر دیه قابل مطالبه می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه هزینه های درمان اضافه بر دیه را اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید دادخواست مطالبه هزینه های درمان اضافه بر دیه را اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای اخذ دیه نیاز به رضایت نیست شما از طریق دادگاه به اداره بیمه معرفی خواهید شد و بیمه دیه شما را باید پرداخت نماید در خصوص هزینه‌های انجام شده اگر هزینه‌های شما بیش از دیه باشد و تفاوت آن را می توانید مطالبه کنید در غیر این صورت خیر