مشاوره حقوقی رایگان - ملک تجاری

ملکی تجاری هم زمین و هم سرقفلی نصفش به نام من هست میخواهم از شریکم جدا شوم ولی نه راضی به فروش هست و نه راضی به خرید سهم من چکار میتوانم بکنم از نظر قانونی؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حق انتقال به غیر دارید می توانید سهم خود را به غیر واگذار کنید یا از طریق مراجع ذیصلاح قضایی درخواست تجویز انتقال منافع به غیر را به طرفیت مالک و شریک مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش بدهید