مشاوره حقوقی رایگان - حکم ازدواج مجدد

با سلام
شانزده سال با همسرم زندگی کردم و حاصل این ازدواج یک پسر چهارده ساله است من چون همسرم را دوست داشتم کلیه اموالم رو به نام ایشان زدم که دو سال پیش من را به منزل راه ندادند و درخواست نفقه و ترک انفاق و اجرت المثل و مهریه را زدند که من را در تنگنا قرار بدهند بابت طلاق بنده هم منزل دیگری فراهم کردم البته مستاجری و وسایل منزل و تو دادگاه تمامی حکمها به نفع بنده تمام شد و فقط ایشان مهریه را به طور اقساط میگیرند
من حکم ازدواج مجددم رو هم گرفتم بابت ناشزه گری همسرم و عدم تمکین
حال دو تا سوال دارم ممنون میشم کامل جوابم رو بدید
1_آیا همسر من بعد از ازدواج من میتواند درخواست طلاق از طریق عسر و‌حرج بدهد
2_اگر بعد از ازدواج مجدد همسرم بخواهد تمکین کند و برگردد آیا بنده میتوانم هر شرایطی که بخواهم برای برگشت ایشان بزنم مثال(نداشتن موبایل،رانندگی نکردن،سرکار نرفتن،بازدید اقوام فقط در حضور من)و اینکه حتما باید منزل دیگری برای ایشان تهیه کنم و اگر جواب بله است دادگاه مهلتی به بنده جهت تهیه منزل میدهد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.