مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه و استرداد خودرو

با سلام آیا با وجود دادن وکالتنامه بلاعزل با حق توکیل به غیر و نداشتن حق عزل بابت خودرو و نداشتن قرارداد و بدون دریافت ثمنی بعد از یکسال میتوان به صورتی مثل قرارداد دستنویس یا وکالتنامه یا اقرارنامه یا هر سند دیگری که با توافق طرف مقابل انجام میشه نسبت به استرداد خودرو اقدام کرد حتی اگر طرف مقابل خودرو را فروخته یا به دیگری انتقال داده باشد آیا چنین سندی چه دستنویس و یا رسمی میتوان گرفت از طرف مقابل
با تشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فروخته شما میتوانید مطالبه ثمن را بنمایید و اگر نفروخته میتوانید خود برای فروش اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر خودرو توسط وکیل به فروش رفته باشد خودرو قابل استرداد نیست مگر ...
شما میتوانید فقط مطالبه ثمن بیع را نمایید و