مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام
پشت چراغ خطر استاده بودم راننده پژو glx با سرعت بالا به پشت ماشین من زد که باعث شد با ماشین جلو به ترتیب 4 ماشین به هم بزنندبا توجه به اینکه توسط پلیس مشخص شد راننده glx مشروبات الکلی مصرف کرده مقصر 100 درصد شد. که در برگه کروکی هم ثبت شد. حال مقصر گفته شکایت نکنید کلیه ماشین ها رو با کم و زیاد درست میکنه. اگر تامین دلیل انجام ندیم و شخص مقصر با ادعای درست کردن ماشینها بعد زیر همه چیز بزند و به درستی رضایت ها رو جلب نکند آیا می توان ادامه کار را با شکایت از روی برگه کروکی ادامه داد؟
و اینکه بهتره خود شخص درست کنه ماشین ها رو یا شکایت از روی برگه کروکی و تامین دلیل ادامه بدم
آخه گفته شده پروسه طولانی دارد تامین دلیل و ممکنه ماه ها طول بکشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانونی عمل کنید از وقت قانونی که بگذره می زنه زیر همه چی

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

تامین دلیل بگیرید که اگر لازم شد دادخواست بدهید ولی اگر راننده مقصر توانست رضایت شما را جلب کند که دیگر نیازی به دادخواست نخواهد بود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما از طریق قانونی پیگیری نمایید زیرا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قطعا قانونی عمل کنید. به حرف وی اعتماد نکنید. تامین دلیل بگیرید اما دادخواست ندهید. بعد ببینید آیا به حرفش عمل می‌کند یا خیر. اگر عمل کرد که هیچ. اگر عمل نکرد آنوقت دادخواست بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت توافق بر اساس آن عمل نمایید در صورتی که مقصر از تعمیر خودرو امتناع نماید می تواند با اخذ تامین دلیل و با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری میزان خسارت خودرو خود را تعیین و علیه مقصر مطالبه خسارت را درخواست نمایید