مشاوره حقوقی رایگان - پلاک به نامم هست ماشین چند ساله فروختم

چگونه پلاک که به نامم هست باید پیگیری کنم ماشینا بخوابونم. کجا باید برم الان حدود پنج سال هست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می‌توانی هم به راهور مراجعه و درخواست توقیف خودرو را به نماید هم میتوان دادخواست الزام به فک پلاک تقدیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را در دادگاه اقامه نمایید یا در راهنمایی و رانندگی درخواست توقیف پلاک را مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دادگاه الزام به فک پلاک بدهید البته در بعضی شهر ها از طریق پلیس رلهور هم میتوان اقدام کرد