مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از سیم کارت به نام من

سلام
من سه سال پیش یک سیم کارت خریدم و بعد از مدتی دیگه ازش استفاده نکردم.بعدها که خواستم ازش استفاده کنم دیدم سوخته و دیگه کار نمیکنه.چند وقت پیش یه احضاریه برای من اومده از دادگاه شهرستان که با سیم کارت شما کلاه برداری شده. ظاهرن یکی از نمایندگی های شرکت مربوطه مجددا اقدام به صدور سیم کارت روی همون خط کرده و اطلاعات مالک جدید رو هم ثبت نکرده. البته شرکت مخابراتی مربوطه هیچ اطلاعاتی به من نمیده و دفاتر حقوقیش میگن تا شکایت نکنی ما نمیگیم که سیم کارت جدید در کدوم نمایندگی و یا در چه تاریخی صادر شده. در هرصورت اگر کپی کارت ملی من رو هم از طریقی گیر اورده باشن اثر انگشت من قطعا موقع تحویل سیم کارت جدید رو ندارن. حالا سوال من اینه که من عنوان شکایتم رو از شرکت مربوطه چی بنویسم که مناسب باشه. یکی از دوستان وکیل راهنمایی کردن که موضوع شکایت خیانت در امانت باشه ایا این عنوان زیرمناسبه؟
شکایت در خصوص خیانت در امانت صورت گرفته در شرکت .... یا نمایندگی های تابعه نسبت به اطلاعات شخصی اینجانب و اقدام به صدور و تحویل یک فقره سیم کارت به نام من به شخص غیر و کلاهبرداری توسط خط مربوطه و درخواست اعاده حیثیت و جبران خسارت

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خیانت در امانت نمی باشد شما باید ابتدا دادخواست حقوقی مبنی بر تعیین مالک جدید اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی‌رسد خیانت در امانت باشد چون عمل سپردن وجود ندارد