مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری گروه تلگرامی

سلام من چند وقت پیش از یه گروه شهرستانمون خرید کردم ولی جنس منو ناقص فرستادن بعد از اینکه بهشون گفتم ریمووم کردن از گروه. باهم بحث کردیم الان خانم به جرم اینکه ابروشو بردم و تو گروه گفتم که شما کلاهبردارید از من شکایت کردن میخاستم بدونم چیکار کنم. در ضمن برخلاف چیزی که میگفتن کرماشون مجوز بهداشت نداره.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما از ایشان به جرم کلاهبرداری می توانید شکایت کنید هرچند درهمین دعوی هم به واسطه شکایت ایشان می توانید با اتکال بر حضرت خالق و بهره مندی از لایحه دفاعیه قوی علاوه بر بی اثر کردن ادعای نامبرده وی را محکوم نمایید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید با بنده ویا همکاران محترم جهت مشاوره و سایر امور مرتبط تماس حاصل دارید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.یاالله