مشاوره حقوقی رایگان - بخشودگی زندانیان

در شکایت بنده در موضوع خیانت درامانت بابت چک‌های امانی و تضمینی بعد از حکم قطعی از دادگاه کیفری متهم می بایست 2فقره چک را به بنده مسترد نماید و 4ماه حبس قطعی هم باید بکشد.. ولی اجرای احکام قبل از اجرای حکم اعلام کرد متهم عفو رهبری گرفت و دیگر زندان نمی‌رود و آزاد است.. بدون پس دادن 2فقره چک و رضایت شاکی.. آیا عفو رهبری شامل جرم خیانت در امانت می باشد؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام
شما باید دادخواست حقوقی استرداد لاشه چک تقدیم دادگاه بکنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،عفوشامل کسانی که شاکی خصوصی دارندنمیشودقطعاموضوع این نیست