مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام
همسر بنده مهریه خودشو اجرا گذاشته
ما یک سال هست که جدا زندگی میکنیم
من همون ماه اول اظهارنامه فرستادم ولی جوابی نداد
الان ابلاغیه به محل کار سابق من رفته؟
2 تا سوال داشتم
من میتونم به این بهانه که ابلاغیه به دستم نرسید دادگاه نرم؟ و اگه نرم چی میشه؟
دوم اینکه میخوام تقسیط کنم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

علي اشرف  داودي نيا

جناب آقای علي اشرف داودي نيا :

باسلام.اعلام آدرس درست و دقیق شما در جایگاه خوانده برعهده همسرتان که خواهان پرونده است می باشد.معمولا اگر شما ادرس اعلامی توسط خواهان نباشید مامور ابلاغ در نسخه ابلاغیه خطاب به دادگاه اعلام می کند که خوانده تغییر مکان نموده .و دادگاه خطاب به خواهان همسرتان می خواهد که ادرس درست را اعلام نمایید رویه قضایی تجدید وقت جلسه رسیدگی است.برای تقسیط شما می توانیید در اولین جلسه رسیدگی دادخواست تقسیط تقدیم دادگاه نمایید .یا صبر کنید پس از قطعیت حکم مهریه تقاضای تقسیط تقدیم داداگاه خانواده نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید چون ارایه ادرس وظیفه خواهان(همسرتان) است و برای تقسیط یا همان اعسار حسب مورد در جلسه اول یا بعد از صدور حکم می توانید دادخواست تقدیم دارید
در صورت نیاز به تقدیم لایحه و یا مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل نمایید

پرسشگر :

با توجه به اینکه محل کار قبلی بنده نگهبان داره مامور ابلاغیه و به نگهبان داده
پس من میتونم نرم ؟

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، دفاع از دعوی یا شکایت مطروحه به طرفیت تان ، حق شماست و حضور در جلسه دادرسی به نفع شماست . عدم حضور در جلسه دادرسی غیر از این دعوی که حکمش بر مبنای سند رسمی ازدواج صادر می شود و از پیش محکومیت شما قابل پیش بینی ، مسجل و قطعی است ، ممکن است حکمش به دلیل عدم حضور و دفاع مؤثر به ضرر خوانده یا مشتکی عنه تمام گردد . صادر شدن رأی بصورت غیابی هر چند از جهت واخواهی یک مرحله روند دادرسی را طولانی تر می نماید ولی از طرف دیگر باعث تحمیل هزینه دادرسی مرحله واخواهی بر واخواه نیز خواهد شد .

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم