مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام وقتتون به خیر. به عنوان نفر سوم شهادت انحصار وراثت دادم فهمیدم مادر مرحوم هنوز در قید حیاته. حدس می‌زنم همسر و فرزندانش برای این‌که به او چیزی نرسه اسمش رو در دفتر ذکر نکردن. نه آدرس دفتر رو یادمه و نه فامیلی همسر مرحوم رو می‌دونم من دخترشون رو می‌شناختم. می‌ترسم اینجوری بوده باشه و بعدا برام مشکل زا بشه. برام مشکلی پیش میاد؟ یا اینکه اصلا نمی‌تونن حق مادر متوفی رو ندن ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قطعا مشکل پیش می آید. مضاف بر اینکه حقی نا حق شده است. شاهد باید اطلاعاتش کافی باشد.وگرنه محکوم به شهادت کذب میشوید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید موضوع را مطرح نمایید تا نسبت به اصلاح برگه انحصار وراثت از ناحیه وراث اقدام گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعلام نمایید تا اصلاح گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد در زمان اقامه درخواست انحصار وراثت ، باید اسم همه وراث ذکر بشود و اگر اسم یکی از وراث ذکر نشود جرم است و مجازات دارد
و اصولا اسم همه وراث ذکر خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به شعبه شورای حل اختلاف مراجعه کنید