مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

سلام وقتتون بخیر خسته نباشین
من و خانمم از هم جدا شدیم و یه دختر 4 ساله هم داریم که من توی دادگاه برای طلاق حضانت دخترمون رو گرفتم از خانمم و هفته ای 48 ساعت حق ملاقات با فرزندمان را داشت...
ولی من به خاطر دخترم و اینکه هنوز خانمم رو دوست داشتم و نمیخواستم اذیت بشن بیشتر مواقع دختر پیش خانمم بود...البته تمام خرجی دو نفرشون رو میدادم و هرچی که نیاز داشتن تهیه میکردم براشون...
بعد تقریبا یک سال و نیم خانمم گفت خانوادم اذیتم میکنن و حضانت فرزندمون رو بهم بده تا دست از سرم بردارن و....
من هم داخل محضر با یک وکالت نامه حضانت رو بهش دادم و هفته ای 48 ساعت ملاقات و ماهیانه 800هزار تومان نفقه را تاریخ9/16 ثبت کردیم...
و خانمم گفت هرموقع که میخوای بیا دنبالش ببرش پیشت و....
ولی الان متاسفانه خانمم کلا بلاکم کرده و میگه تا نفقه برج 9 و... رو بهم ندادی نمیزارم ببینیش و بدتر از همه اقدام به تحریک عواطف فرزند مشترکمان که الان دختری 4 ساله است مینماید و سعی میکند فرزندمان را از من و خانواده من متنفر نماید و در این مدت یک بار دخترم را ملاقات کردم که در زمان دیدار فرزند با رفتار های مختلف کاری میکند که دخترم زیاد سمت من نیاید...
بهش یاد داده که من حضانتت رو گرفتم که دیگه مال خودم باشی و پیش بابا نری و بابا نتونه تو رو ازمن جدا کنه و....
حالاهم میگه اگه مشکلی داری یا ناراحتی...برو قانونی پیگیر شو و شکایت کن...
من نمیزارم دیگه ببینیش...
لطفا راهنماییم کنین برم ازش شکایت کنم؟؟
چه شکایتی باید بنویسم و چی بنویسم....؟؟
ممنون از لطف و بزرگواریتون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دادگاه پیگیری کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت ممانعت از ملاقاتفرزنده ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با شرایطی میتوانید وکالت نامه را باطل نمایید یا دادخواست بدهید و ... تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید جهت ملاقات اقدام نمایید ممانعت از ملاقات قابل شکایت می باشد