مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان خالی

یکی از آپارتمانها ، صاحبش دوساله خالی کرده و رفته ولی پارکینگش داده به همسایه
که همسایه با بنده کنتاکت داره و بدینوسیله یعنی اجاره کردن پارکینگ ، میاد داخل ساختمان ما و میره و ...
آیا بنده میتوانم معترض باشم؟ و به واحد خالی بگویم حق اجاره پارکینگ را ندارد و فقط خودش یا بستگان می‌تواند ماشین پا رک کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید
می دیگری اجازه تردد در ساختمان را ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید، کس دیگری اجازه تردد در ساختمان را ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مالک پارکینگ ، میتواند پارکینگ را فقط به مالکان همان مجتمع اجاره بدهد و نه