مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم الارث بابت مهریه

با سلام و احترام
همسر بنده سال تیر 99 مهریشونو از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشتن، پس از آن زمان بصورت مشترک با هم زندگی میکردیم ولی 3 ماه پیش ترک منزل کرده اند و به منزل پدرشان رفته اند؛ پس از آن اخطاریه دریافت نمودم که سهم الارث بنده از ماترک مادر مرحومم که یک منزل مسکونی میباشد و برادر و خواهرم در آن سکونت دارند را توقیف کرده اند و بجز یک خودرو و یک مسکن رهنی دارایی دیگری ندارم. چند سوال داشتم که خواهشمندم به آنها پاسخ دهید:
اول- با توجه به اینکه در سال 98 طی یک مبایعه نامه عادی با امضای دو شاهد سهم الارث بابت تهاتر بدهی به برادرم انتقال داده ام، ممکن است قرارداد پذیرفته نشود؟
دوم- با توجه به اینکه ادامه زندگی با ایشان مقدور نمیباشد چه زمانی میتوانم با توجه به اجرا گذاشتن مهریه شان ایشان را طلاق دهم؟
سوم- با توجه به اینکه قصد نقل مکان به منزل مادری دارم و در صورتی که مبایعه نامه پذیرفته نشود سهم الارث جز مستثنیات دین میباشد؟ (مثلا پول پیش منزل رهنی را به ایشان بدهم)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و برادر شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را اقامه نماید و مستندات و مدارک خود را ضمیمه دادخواست نمایید و ..
زوج میتواند دادخواست طلاق را اقامه نماید و حکم طلاق صادر خواهد شد ولی برای اجرای صیغه طلاق باید ابتدا تمام حق و حقوق مالی زوجه پرداخت بشود و
و خیر سهم الارث زوج از ماترک پدری ، جز مستثنیات محسوب نمیشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوالها زیاد است نیاز به بررسی جزء به جزء و گفتگو و تبادل اطلاعات است در این مجال کوتاه نمیگنجد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت نیاز به اثبات اصالت قرارداد دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را اقامه نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با نقل مکان به آن جزو مستثنیات دین می شود .
البته مبایعه نامه فروش معتبر است و برادر شما باید دادخواست احراز مالکیت و اعتراض ثالث اجرایی مطرح نماید .