مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام مادر بزرگ بنده حدود 15 سال پیش فوت میکنه و پدر بنده و خواهر ایشان وارث بودند و عمه اینجانب مدعی میشود که زمین را از مادر بزرگ خریداری کرده و بعد از مرگ مادر بزرگ اقدام به گرفتن سند برای زمین 46هزار متری میکند چگونه میتوان پیگیر شد که آیا حرف ایشان حقیقت دارد یا خیر و آیا قابل پیگیری هست یا خیر ؟

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

باید اسناد رو بررسی کنید. اگر واقعا فروخته باشند، شما فقط میتونید ابطال معامله به دلیل صوری بودن رو درخواست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.