مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

باسلام العان پلاک من در شهرستان رشت فعال میباشد وهنوز خریدار تعویض پلاک انجام نداده من در خلخال دوباره ماشین خریدم ومیخوام بنامم بزنم باید اول پلاک آزاد بشه یا میتوانم برگ سبز بگیرم بعد از تعویض پلاک ماشین قبلی خودم دوباره پلاکم را دریافت کنم ،لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

دادخواست الزام به تعویض پلا بدید ...خودرو رو هم توقیف کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس آزادی پلاک امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام می توانید برگ سبز و یک پلاک
جدید بگیرید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتونید پلاک دیگری بگیرید و لی به نفع شماست هر چه زودتر پلاک قبلی ازاد شود

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام نیازی نیست پلاک آزاد شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن مبایعه نامه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و دادخواست فک پلاک بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقتی پلاک جدید برای شما صادر میشود درخواست نصب پلاک قدیم سخت ودشوار است بنظر دادخواست فک پلاک تقدیم نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.سوال شما جنبه حقوقی ندارد بلکه اداری است لذا از ارگان مربوطه سوال شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا پلاک قبلی از ماشین فک نشده باشد نمی توانید از آن پلاک استفاده کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید پلاک دیگری بگیرید چون پلاک ازاد ندارید. ولی برای فک پلاک قبلی خود حتما اقدام کنید تا مشکلی ایجاد نشود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید