مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

با سلام و ادب
بنده بابت مطالبه اجرت المثل در سال 97 از یک سازمان صد در صد دولتی به دادگاه شکایت کردم و در آن دادخواست مطالبه خسارت تاخیر و تادیه را هم نمودم . هم اکنون رای بدوی صادر شده است و مبلغ اجرت المثل بنده بر اساس نظریه کارشناسی مشخص گردیده و قاضی حکم بر صدور پرداخت اجرت المثل سال 97 را نموده است . حال 2 سوال دارم :
1- با توجه به اینکه قاضی به مطالبه خسارت تاخیر تادیه هیچ توجه و تصمیمی بعمل نیاورده است و در متن رای این موضوع مسکوت باقی مانده بنده لایحه تصحیح رای به این شعبه ارائه نمودم و لیکن مجددا هیچ اقدامی ننمودند و پس از مراجعه حضوری ایشان بدون هیچ استنادی و همچنین شفاها فقط فرمودند که خسارت تاخیر و تادیه مشمول سازمان دولتی نخواهد شد و هیچ اقدامی ندارد !!!
ایا درست می فرمایند یا خیر؟ اگر نادرست باشد چه اقدام مناسبی می توانم انجام دهم؟
2- با توجه به اعتراض خوانده نسبت به حکم فوق به دادگاه تجدید نظر ، و یقینا طولانی شدن این دعوی ، آیا صلاح می دانید که در این مرحله هیچ اعتراضی نکنم و پس از دریافت مبلغ اجرت المثل ، مجددا دادخواست دیگری جهت دریافت خسارت تاخیر تادیه ارائه کنم ؟ با توجه به امر به مختوم نبودن خواسته خسارت تاخیر تادیه در آینده قابل پیگیری می باشد؟لازم به ذکر است که مهلت قانونی بنده جهت اعتراض تا مورخ 19/10/1400 می باشد و مزید امتنان خواهد بود که هر چه سریعتر پاسخ دهید . بسیار متشکرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ادارات دولتی جهت پرداخت محکوم به یک ونیم سال فرصت دارند و در این مدت خسارت تاخیر تادیه تعلق نمیگیرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب لایحه از دادگاه مربوطه بخواهید در خصوص این قسمت از خواسته که مورد رای قرار نگرفته رای صادر کنند

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام 1 اشتباه می کنند 2 باتوجه به اعتراض طرف مقابل شما هم اعتراض کنبد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خسارت تاخیر در تادیه از روز مطالبه حساب می شود لذا بعد از صدور حکم اگر پرداخت نکردند از روزی که دادخواست داده اید خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد که نیازمند دعوای مجزا است و در این مرحله موجبی برای پرداخت وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک واخذ توضیحات بیشتر شما و گفتگو متقابل خواهد بود