مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

من تنها فرزند دختر از مادرم هستم و مادرم بعد از پدر ومادرش فوت شد مادرم یک خواهر وچهاربرادر دارد
اموال پدر بزرگم اعم از زمین کشاورزی ودوتا خانه وشاید حساب بانکی دارد وتاکنون تقسیم نشده من از کدام موارد بالا وچقدر سهم میبرم اگر دایه هام قبول نکردن سهم بدن چکار کنم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از تمام اموال پدر بزرگ و مادر بزرگ سهم مادر شما نصف برادرانش است. با در دست داشتن برگه انحصار وراثت مادر - پدر بزرگ -مادر بزرگ می توانید دادخواست تقسیم ماترک بدهید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

سلام. شما 1/10 قیمت زمین و خانه و یایر اموال ایسان را به ارث می برید.
میتونید دادخواست به دادگاه حقوقی تقدیم کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود خیلی کلی سوال پرسیدید اما از تمام اموال مادر ارث می برید و بهتر است تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مادر شما یک دهم ارث میبرد که کلا به شما میرسد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انخصار وراثت نسبت به تحریر و تقسیم ترکه اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما از همه ارث میبرید دادخواست تحریر و تقسیم ترکه دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید سهم مادرتون رو مطالبه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه مادر شما بعد از پدر مادر خود فوت نموده است مشترک باید به شما نیز تقسیم گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما خود به عنوان ورثه میتوانید از دادگاه تقسیم ترکه را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما تمام سهم مادر خود را از تمام ماترک خواهید برد و سهم شما
1/10 از هر کدام از اموال خواهد بود و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
چنانچه شما خواهر یا برادری نداشته باشید و پدرتان نیز قبل از مادرتان وفات یافته باشد و مادربزرگ و پدربزرگ نداشته باشید کل اموال به جا مانده اذان مرحوم به شما ارث میرسد که می‌توانید از طریق دادگاه و پس از گرفتن گواهی انحصار وراثت اموال را به تصرف خود در آورید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام در صورت عدم قبول دایی و خاله اتان دادخواست تقسیم ترکه باید بدید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از همه اموال ارث می برید . اگر توافقی حل نشد دادخواست تقسیم ترکه علیه همه وراث مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مادرتان از پدر و مادرش نصف برادرهایش ارث میبرد و اگر گواهی حصر وراثت داشته باشید شما نیز از مادرتان ارث میبرید. اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مادر شما بعد فوت پدربزرگ از دنیا رفته از اموال پدربزرگ سهم می برد که سهم مادر ودیگر فرزندان پدربزرگ دو به یک می باشد وشما به تبع ان از مادر ارث وبعنوان نوه از ارث پدربزرگ نیز ارث می برید.