مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت یکی از ورثه برای انحصار وراثت

سلام من پدرم به تازگی فوت کرده.که ماشینی داره .می‌خوایم انحصارورثه کنیم.ولی مادرم راضی نمیشه با اینکه مشکل مالی داره. باید چیکار کرد ؟

پاسخ ها :

عين اله  رمضاني

عين اله رمضاني :

با سلام جای نگرانی نیست شما می توانید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و استعلام را از اداره ثبت بخواهید اما اگر دارایی پدرتان بیش از 50 ملیون تومان می باشددوندگی زیادی دارد توصیه می شود وکیل بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا - انحصار وراثت ربطی به فروش ندارد. در انحصار وراثت فقط ورثه مشخص میشود.
ثانیا ـ برای تقسیم اموال متوفی می توانید دادخواست تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه را بدهید.
ثالثا ـ مهریه مادرتان دیون ممتازه است. اگر ایشان مهریه را مطالبه کند اول مهریه و نفقه ایشان کسر میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اخذ گواهی انحصار وراثت نیازی به رضایت مادرتون نیست