مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دختر از مادر

سلام ، من دختر طلاق هستم 27 ساله پدرم معتاد و مادرم ازدواج‌کرده قبل ازدواج مادرم یه خونه واسه خودش خریده بود ، که تا ازدواج کرد شوهرش جدیده اومد‌ و بعد 2 یا 3 سال رفت خاف سر کار مادرمم بردن به منم گفتن باهامون بیا و من نرفتم اون ها هم مغزی درو عوض کردن و الان خونه مامان جونمم

پاسخ ها :

یک وکیل

دادخواست مطالبه نفقه علیه مادر مطرح کنید در صورتی که شاغل نباشید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید