مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید زوجه هستم درخواست 124 سکه مهریه کردم اعسار همسرم پذیرفته شده و مهریه قسط بندی شده به صورت 3 عدد سکه پیش قسط و مابقی هر 4 ما 1 سکه
میخواستم بدونم اگه قیمت سکه بیاد پایین میتونم اقدام کنم برای اینکه تجدید نظر بشه یا نمیتونم کاری بکنم؟
اگه اعتراض بزنم شعبه عوض میشه ؟ ممکنه حتی کمترش هم بکنن یا نه ،؟
خیلی ممنونم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام باهرگونه تعییر در وصعیت مالی زوج میتوانید درخواست تعدیل بدهید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام طرفین می توانند تعدیل اقساط را بخواهند اما اگر تعدیل از سمت شما خواسته شود مبلغ کمتر نمی شود