مشاوره حقوقی رایگان - تمکین عام در دوره عقد

با سلام و عرض ادب
زوجه دوشیزه ای هستم که مدتی است با نامزدم به مشکل خوردم و به هیچ عنوان راضی به توافق نیست.
الان ایشون اومده دادخواست الزام به تمکین داده درحالی که من باکره هستم و هیچ رابطه ای نبوده.
ولی چون اوایل عقد یکی دوباری مسافرت رفتیم میخواد اشاره بکنه به اینکه من تمکین عام کردم و یه سری عکس و فیلم نشون قاضی بده و قصدش فقط ساقط کردن حق حبس بنده هستش. این درحالی که پارسال خودش چندین اظهار نامه فرستاده که شما از من تمکین عام و خاص نداشتید و .. تازه توی دادخواست هاش هم به این موضوع اشاره کرده که زندگی مشترک هنوز شروع نشده . حالا با این تفاسیر با عکس های مسافرت رفتن و .. میتونه حق حبس منو ساقط کنه؟
من چه دفاعی باید بکنم روز جلسه؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بگویید باکره هستید و تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی کنید اگر پرده سالم باشد از حق حبس استفاده کنید . گاها حتی با دخول هم پرده پاره نمی شود و می ت انید حق حبس استفاده کنید فقط حواستان باشد چیزی از رابطه نگویید به هیچ وجه