مشاوره حقوقی رایگان - مجازات كارفرما

سلام
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
ما تو كارگاه يك كارگري داشتيم كه شب همونجا ميخوابيد. قبل از خواب آب گرم رو باز ميزاره و به خاطر آب گرمكن دچار گاز گرفتگي ميشه.خانوادش از ما شكايت كردن الان تكليف ما چي ميشه ؟؟؟
مجازاتش چيه؟؟؟
از طرفي هم فيلم هاي دوربين نشون ميده كه خودش آب رو باز گذاشته. هنوز دادگاهي تشكيل نشده. فقط اعلام شده كه ما مقصر هستيم
چه كاري بايد انجام بديم؟؟
خيلي ممنون از كمكتون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نظر کارشناسان مربوطه ملاک است ابتدا کارشناس باید نظر بدهد سپس بر اساس آن دفاع لازم را تدارک دید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

نظر کارشناس مهم است وقاضی حسب نظریه کارشناسی رای صادر می کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قبل از تشکیل دادگاه و کارشناسی مقصر تعیین نمی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا کارشناس باید نظر بدهد سپس بر اساس آن دفاع لازم را تدارک دید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بابد کارشناسی شود تا مقصر حادثه مشخص شود و اگر بیمه باشد خسارت را پر اخت میکند