مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

مال غیر
سلام خسته نباشید
ببخشید بنده زمینی دارم ک از پدرم پنج سال پیش خریداری کردم اما متوجه شدم ک پدرم مقداری از زمین بنده رو ب یک شخصو مقداری دیگر را ب شخصی دیگر فروخته ک یکی از این معامله ها بنابه قرارداد ک اقساط پرداخت نشده نوشتن ک اگ پنج تا قسط پرداخت نشه فسخ هست و ما دیگ اقدامی نکردیم اما معامله دیگ چک هاشون برگشت خورده و پدرم درگیر فسخ کردنش هست ‌من چون بعدا فهمیدم و چون پدرم هستش نمیخاستم مشکلی براش پیش بیاد معامله ای رو ک فسخ نشده رو چیزی ب پدرم نگفتم .حالا هردوی اونها ک یکیشون چکاشون برگشت خرده و اونکی اقساط پرداخت نکردن و فسخ شده امده بودن سر زمین من منم مشتری داشتم میبرم ریختن سر ما و مارو با چوب چوب و شوکر زدن الان منم شکایت کردم از اونا اونهاام شکایت کردن من دوتا شاهد بردم قاضی پرونده گفته وقت مواجه حضوری گذاشته . ایا شهادت شهود من میتونه ب نفع من باشه یا خیر ؟چون اونا هیچ شهودی نداشتن ولی فک میکنم ک یک نفرو خودشون اوردن ولی شهودای من زمان درگیری شاهد بودن .چون قولنامه من برای پنج سال پیشه و قولنامه اینها بعد از منه ایا حق زمین برای کی هست ؟یکیشون فسخ شده ولی قبول نمیکنه اونیکی ام چکاشون برگشت خرده اما ن فسخ میکنه ن پول میده من هم هیچ اطلاعی از این معاملات پدرم نداشتم و ایشان زمین بنده رو معامله کرده .ممنون میشم پاسخ بدید.من ب خریداران اطلاع دادم ک ملک برای من هست اما اونها توجهی نکردن .درضمن من ابتدا فک میکردم پدرم زمین دیگری ک دارد را فروخته و ایشان پنهانی از بنده معامله کرده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح باید جزئیات موضوع پرونده شما بررسی گردد