مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ودیعه

باسلام خواهر بنده ملکی مسکونی را اجاره نمودند. و قرارداد بنام خودش بود. دوماه قبل از اتمام قرارداد از ایران رفتند. و دوماه کرایه را بدلیل سکونت مادرم بنده پرداخت کردم. و یکماه به اتمام قرارداد با مالک توافق کردیم و یکسال تمدید کردیم و در پشت اجاره نامه تمدید کردیم و طرف قرارداد بنده شدم و ملزم به پرداخت اجاره و قید کردیم که ازین تاریخ بنده در رابطه با کل مفاد این قرارداد طرف حساب مالک هستم. مادرم بعد از چند ماه تخلیه نمود و موجر گفته بود تخلیه کنید ودیعه را یکماه بعد از مستاجر جدید گرفته و به شما میدم. اکنون با گذشت 2سال و نیم ودیعه را به ما نمیدهد و میگوید به خواهرت میدهم ایشان هم نیستند و بدلیل مشکلات کشور محل سکونت قادر به دادن وکالت نیستند. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

درود
من فکر نمیکنم بدون وکالت از طرف خواهرتون هیچ مرجع قضایی موجر را محکوم به پرداخت اون مبلغ به شما بکنه. مگر اینکه با توافق موجر حاضر به پرداخت وجه بشه

پرسشگر :

سپاس. موحر قبول نمیکنه حتی خواهرم بارها تلفنی بهش گفتند که پرداخت کنه

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

مالک درست میگوید
خواهرتان باید در قرارداداجاره اعلام میکرد ودیعه متعلق
به شماست