مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک موروثی

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی
بنده سال94 نسبت به ماترک پدرم اقدام کردم
یکی از موارد ماترک زمین کشاورزی سه هکتاری بود که مرحوم پدرم در سال 1347 از ارباب روستا خریده بود
(تمامی اسناد و مدارک املاک پدرم دست برادر کوچکم است)
بعداز رسیدگی به پرونده دادگاه دستور فروش زمین را صادر کرد
بنده امسال رای را به اجرا گذاشتم و ملک موردنظر به مزایده گذاشته شد
از قضا خودم هم شرکت کردم و برنده هم شدم و چند روز پیش با دستور دادگاه مامور کلانتری و کارشناس رسمی دادگستری رو بردم سر زمین و از طریق قانونی تحویل گرفتم
حالا برادرم رفته سراغ وراث ارباب روستا و گفته که فلانی برای اون 3 هکتار زمین هیچ مدارکی نداره و خیلی راحت میتونی اون زمین رو ازش بگیری
بهش گفته طرح دعوا کن زمین رو پس بگیر و بفروش به من

سوالم اینست که آیا وراث ارباب قانونا میتونن کاری بکنند یا نه
همانطور که گفتم قولنامه ای که ارباب به پدرم داده پیش برادرم است

باتشکر فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله البته بستگی به مستندات و مدارک و اسناد خرید ملک توسط پدر شما خواهد داشت و اینکه آیا شما
اسناد مالکیت یا مبایعه نامه دارید یا
خیر و