مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، من میخوام مهرمو از همسرم بگیرم، ایشون هیچ ارزشی برا من و نظرات و دیدگاهام قائل نیست وقتی بحث میکنیم با هم یا خودشو میزنه یا منو.
ازش درخواست مهریه میکنم با لحن تمسخرآمیزی میگه برو بگیر (اینم عرض کنم که ایشون هیچی نداره فقط بیست تومن پول داره همین) طلاهامو قبلا فروختم بهش دادم قول داده که برگردونه الان ازش میخوام میگه ندارم و با خنده و لحن تحقیرآمیزی میگه برو از طریق قانون بگیر واقعا از این زندگی خسته شدم هیچ رفاهی فراهم نکرده برا من و بچم من از همین رفاهم گذشتم اما اون از لحاظ روحی هم بهمون نمیرسه بهمون بی توجهه و با بهانه های مختلف رفتارشو توجیه میکنه. مطلب دیگه این که آیا من میتونم تمکین نکنم از ایشون به خاطر پرداخت نکردن مهریه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمامیتوانید دعوای مهریه رادردادگاه مطرح کنید وبعدازمحکومیت همسرتان را بازداشت وحبس کنید
همچنین اگرنفقه هم پرداخت نمیکندمیتوانیددعوای نفقه هم مطرح کنید
شمابایدازشوهرتمکین کنید واگربدون عذرموجه ازتمکین خودداری کنید ازنفقه محروم میشوید

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

خیر چون قبلا تمکین کردی لذا حق حبس شما در خصوص عدم تمکین ساقط شده لذا با عدم تمکین ناشزه محسوب خواهید شد