مشاوره حقوقی رایگان - اجرای یک پرونده تقسیم ارث بعد از اعلام حکم نهایی دادگاه چقدر میتواند ادامه پیدا کند؟!

سلام، وقت شما بخیر؛ توضیحات:
رای به نفع شاکی صادر شده و باید خانه سرا به همراه تمامی بناهای قدیمی آن قلع و فروخته شود؛ حالا که شاکی باید برای تقسیم ارث مراحل قضایی کیفری را انجام دهد، کاری نمیکند (چون هم شاکی و هم یکی از وراث {متهم} بجای فروش زمین توسط دادگاه خواستار نگه داری زمین هستند) و مابقی وراث به فروش زمین راضی هستند. الان باید از شعبه دادگاه برای به تاخیر انداختن حکم نهایی شکایت کرد؟ یا از شاکی و متهم که هیچ کاری انجام نمیدهند؟ (چندین بار در طول بیش از یک سال فقط و فقط این پیام از طرف دادگاه اعلام میشود: وقت نظارت به لحاظ عدم حضور متهم/ محكوم عليه تجدید و برای تاریخ فلان روز تعیین گردید) (در ضمن زمین و بنا کارشناسی هم شده) لطفا راهنمایی بفرمائید. با سپاس

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای اظهارنظر باید کل مستندات به دقت بررسی شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست علت طرح شکایت کیفری چه بوده ؟ در صور تمایل تماس بگیرید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما مبهم است و امکان پاسخگویی با این توضیحات وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زمین قابل تقسیم نباشد درخواست تنها یکی از وراث هم باعث صدور دستور فروش میشود