مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ریموت پارکینگ و مزاحمت های تردد و پارک ماشینهای میهمان یا غیر ساکن

درود بر شما . حدود 6 سالی هست که واحدی خریداری کردم بدون پارکینگ. ساختمان 4 طبقه و 7 واحدی 3 واحد برای یک نفر با دو پارکینگ و دو واحد دیگر هم دو پارکینگ دارند.طول حیاط حدود 10 متر و طول پارکینگ حدود 20 متر به شکل مستطیل . متاسفانه تردد زیاد و پارک خودرو ها در پارکینگ در بعضی موافع به 11 خودرو در جمع و پارک خودرو بستگانشان که در ساختمان حضور ندارند باعث ایجاد مزاحمت های فراوان در وقت و بی وقت می شود . خانه ما شمالی هست و درب کوچک و پارکینگ کنار هم هستند. متاسفانه از تحویل ریموت به ما خودداری میکنند و بارها شده وسایل و خرید رو به سختی تا جلوی آسانسور آوردیم. آیا ما حق داشتن ریموت جهت جابجایی وسایل رو نداریم متاسفانه مشاعات فقط در اختیار 2 مالک هست از گذاشتن یخچال و وسایل در راه پله و استفاده برق مشاعات و یا پارک و تردد در مشاعات پارکینگ

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق باشماست و می توانید شکایت کیفری مزاحمت علیه آنها مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما شما حق داشتن ریموت را خواهید داشت و شما میتوانید مانع تصرف مشاعات بشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شکایت کیفری مزاحمت علیه آنها مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر از شما و گفتگو متقابل می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دربها جز مشاعات هست و باید در صورت درخواست شما ریموت تحویل گردد در غیر اینصورت بابت ممانعت از حق شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به عنوان ممانعت از حق با تامین دلیل شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همه مالکین میتوانند ریموت داشته باشند