مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام همسر من درخواست طلاق داده و من راضی به طلاق نیستم،دارایی همسرم یک خانه که در آن ساکن هستیم و یک ماشین است و در ساخت خانه من هم به همسرم کمک کرده ام ولی مدرکی ندارم،آیا برای رفتن مهریه می توانم خانه و ماشین را از ایشان بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خانه خیر اما ماشین بله و نصف اموال هم بله در صئرت نیاز تماس بکیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای توقیف اموال همسرتان بابت مهریه می توانید منزل و ماشین را توقیف نماید مگر آنکه جز مستثنیات دین تلقی گردند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت مطالبه مهریه ، خودرو قابل توقیف است و خانه اگر بزرگ باشد
قابل توقیف است و میتوانید درخواست مزایده خانه را نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ماشین را می توانید ولی منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ماشین را می توانید بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر منحص به یک خانه باشد جز مستثنیات دین است
خودرو قابل توقیف است
شرط تنصیف اگر امضا شده باشد تا نصف اموال بعد از ازدواج قابل اقدام است