مشاوره حقوقی رایگان - طمع مالک برای اجاره چندبرابری وتهدید مستاجر به بیرون کردن

باسلام وعرض ادب
من یک کارگر نقاش هستم که وضعیت مالی نامناسبی دارم.مدت 2ساله که یک زیرزمین فاقد نور کافی وتهویه وسرمایش را به مساحت تقریبی 35متر اجاره کردم.سال اول 3ملیون ودیعه و300اجاره بود وسال دوم اجاره شد600تومان وتاریخ پایان قرارداد هم 20/10/400بود که تمام شد.حالا مالک درخواست 15000000ودیعه و1200000 هزارتومان اجاره کرده که یابدهم یاتخلیه کنم.باتوجه به اینکه مبلغ 3ملیونی که دست مالک است متعلق به یک موسسه خیریه وبه رسم امانت است و من هم کارگری هستم که نه پس انداز دارم ونه کار دایم واگر تخلیه کنم موسسه مزبور پولش را میگیرد ومن عملا بی سرپناه میشوم وشاید بخاطر بیماری ریوی وکلیه ها نتوانم زمستان را به اخر برسانم ودر سن 55سالگی بلایی بسرم بیایدواینکه صحبتهای من در مالک بی اثر بوده وبهانه اش این است که میخواهد انجا را در اختیار پسرش که هفده ساله ومحصل است بگذارد.اجاره ای هم دیگر طلب ندارد. در یک جمله ایا قانونی یا راهی برای نجات من هست ؟ودیگه اینکه چطور میگویند فقط 20تا25درصد میتونن اضافه کنن ولی ایشون سه برابر کرده وایا میشه از قانون تصویبی کرونا استفاده کنم اگر بله به چه صورت.از صبوری شما کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر مصوبات ستاد کرونا قانون موضوعه نیست و کرونا هم الان دیگر ضررورت نیست مالک حق مالکیت اموال خود را داده و تکلیف به افزایش معین خلاف قانون و حقوق مالکیت فردی است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام متاسفانه در برابر موجر به لحاظ قانونی کار خاصی نمی توان کرد و پس از خاتمه مدت قرارداد می تواند دستور تخلیه بگیرد لذا بهتر است کمی فرصت بگیرید و در حاشیه شهر یا محلی ارزانتر ملکی جهت اجاره پیدا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق مصوبه ستاد کرونا ، قرارداد اجاره خود به خود با افزایش 20 درصد اجاره بها تمدید خواهد شد و نیاز به تنظیم قرارداد جدید اجاره هم نیست و شما ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و اجاره بها را با افزایش 20 درصد به حساب ایشان واریز نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با استناد به مصوبه کرونا تخلیه نیاز به اثبات موارد خاص توسط موجر دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هرچند مصوبه ستاد ملی کرونا بر مبنای تمدید قراردادهای سابق می باشد ولی اگر مستاجر به تعهدات قراردادی خود پایبند نبوده یا نیاز شخصی شما احراز شود می توانید تقاضای تخلیه مستاجر را نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما با افزودن 25 درصد به اجاره اگر تهران هستید و 20 در صد در کلانشهرها و پرداخت آن به حساب ایشان اتوماتیک قرارداد تمدید میشود ایشان برای تخلیه باید نیاز شخصی را ثابت نماید و اول ودیعه را پرداخت نماید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله اظهارنامه موافقت خود را مبنی بر اضافه اجاره بها طبق مصوبه کرونا اعلام کنید و شماره حساب از وی بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قرارداد اجاره خود به خود با افزایش 20 درصد اجاره بها تمدید خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اداره نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما افزایش اجاره را واریز نمایید اگر موجر بتواند مستثنیات ستاد را اثبات نماید دستور تخلیه میگیرد