مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام.من 2 ساله که ازدواج کردم و یک بچه 6 ماهه دارم.شوهرم ب شدت تحت کنترل مادرش است.اصلا نمیتونه با مادرش مخالفت کنه از نظر اون مادرش هیچ وقت اشتباه نمیکنه و هر چی میگه و هر کاری میکنه درسته.تو زندگی ما نظر میده کجا برید..کجا نرید..خواهراش مدام کنترلش میکنن کجایی..شوهرم میخواد من عین مادرش رفتار کنم حتی مثله اون آشپزی کنم.دیگه خسته شدم هرچی بهش میگم رفتارشو تغییر نمیده..ما حریم خصوصی نداریم و هر اتفاقی تو زندگیمون میفته شوهرم میگه..تصمیم گرفتم جدا بشم..لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام احتمالا در سن کم ازدواج کردید اما بهتر است با مشاور صحبت نمایید و یا می توانید برای سوالات حقوقی خود از مهریه نفقه حضانت با بنده نیز تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تصمیم قطعی گرفته آید می توانید مهریه و نفقه خود را مطالبه کنید تا زوج حاضر به طلاق شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر تصمیم قطعی گرفته اید می توانید مهریه و نفقه خود را مطالبه کنید تا زوج حاضر به طلاق شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تقاضای اجراییه مهریه از اداره ثبت کنید . برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است با گفتگو و مشاوره موضوع را حل و فصل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما همراه با همسر خود به روانشناس مراجعه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

پیشنهادمی گردد که شما و همسرتان با مشاوره خانواده صحبت نمایید،،ضمن اینکه خانم محترم در زندگی هر شخصی ممکن است همچنین مشکلاتی وجود داشته باشد شما به خاطر فرزندتان از یک سری خصوصیات همسرتان گذشت نمایید و سعی در حفظ زندگی مشترک داشته باشید در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می توانید از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با مشاوره خانواده مشورت نمایید.
جهت جدایی باید عسر و حرج اثبات نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید با مذاکره موضوع حل و فصل کرد و صرف این موضوع نمی تواند موجبات طلاق شما را ایجاد نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام اثبات عسر و حرج در این خصوص کار سختی است �ی می‌توانید شکایت کنید و تلاش خود را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما برای طلاق نیاز به دلیل و اثبات عسر و حرج ناشی از این موارد دارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر تصمیم قطعی برای جدا یی گرفته اید ابتدا در مورد مهریه - نفقه - جهیزیه اقدام کنید تا زوج راضی به طلاق شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با کمک مشاور خانواده ابتدا سعی کنید مشکل را حل کنید