مشاوره حقوقی رایگان - سلام خسته نباشید باتوجه به قانون منع مداخله کارکنان دولت

با سلام خسته نباشید باتوجه به منع مداخله کارکنان دولت ایا فرزندان کارکنان دولت میتوانند در مزایده شهرداری شرکت کنند یاخیر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پدر و مادر و برادر و خواهر و زن یا شوهر و اولاد بلافصل و عروس و
داماد اشخاص مندرج در این قانون و همچنین شرکت‌ها و‌مؤسساتی که اقرباء فوق‌الذکر
در آن سهیم یا دارای سمت باشند نمی‌توانند با
وزارتخانه‌ها و یا بانکها و یا شهرداریها و‌سازمانها و یا سایر مؤسسات مذکور در
این قانون که این اشخاص در آن سمت وزارت یا معاونت یا مدیریت دارند وارد معامله یا داوری شوند