مشاوره حقوقی رایگان - امکان افزایش بنا

با سلام، اینجانب مالک یک آپارتمان دو طبقه ی زیر پیلوت میباشم که کل آپارتمان حدود 80 متر مربع عقب تر از ساختمان های همجوار است‌ (جلوی ساختمان حیاط واقع شده است)، آیا اساساً امکان ساختمان سازی و افزایش بنای فعلی در این محوطه وجود دارد؟به گونه ای که کل این فضا به هر واحد اضافه گشته و در قسمت پیلوت 2 باب مغازه (پس از پرداخت عوارض تغییر کاربری) ساخته شود؟در صورت امکان جریمه شهرداری برای اینگونه ساخت و سازها حدوداً چقدر است؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مناطق شهرداری متفاوت عمل میکنندباشهرداری درمیان بگذارید