مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سرقفلی از وراث به یکی از ورثه ها با تقسیم نامه دفترخانه

با سلام.
سه دانگ مغازه سرقفلی به نام پدرم بود در سال 98 که فرم 19 درآوردیم در دفترخانه تقسیم نامه تنظیم کردیم که اون 3 دانگ رو به برادرم میدیم
و البته 3 دانگ بعدی هم به نام برادرم هست حالا اداره مالیات میگه باید پرونده سرقفلی تشکیل بدیم و مالیات 2 درصد سرقفلی پرداخت بشه اما دفترخانه میگفت نیازی نیست با همون تقسیم نامه پیشه
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای انتقال و اخذ سند نیار به پرداخت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعتراض کنید مبنی بر اینکه فقط ملکیت تقسیم شده است و سرقفلی منتقل نشده است سر قفلی در واقع حق مستاجر ملک است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت نقل و انتقال باید دارایی آن پرداخت گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما قابل بررسی می باشد و باید سوال خود را به صورت دقیق و کامل مطرح نمایید