مشاوره حقوقی رایگان - ثبت صیغه

چطور باید متوجه بشویم شخصی که قرار است صیغه شود ، همزمان صیغه شخص دیگری نیست ؟ آیا در سامانه ای ثبت شده که با شخص دیگری صیغه شده است ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به صورت عادی باشد جایی ثبت نمی گردد به نظر دشوار است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جایی ثبت نمی شود و ممکن است صیغه چند نفر همزمان باشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام در اینموارد راهکارهایی وجود دارد که میتواند شک و شبهه را برطرف نماید اما اولا زندگی را باید بر پایه مودت و رحمت بنیان نهاد نه شک و شبهه ثانیا عقد چه موقت چه دائم باید بر پایه شناخت و تحقیق باشد ثالثا ذهنیت و تفکر نسبت به شخصیت زن و اینکه شخص حتی احتمال همچین موردی را در مورد یک زن بدهد تصور صحیحی نیست هر چند که آن امر خطا قابل تحقق باشد بجای ذهنیت نادرست باید از طریق تحقیقات مختلف به شناخت رسید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چنین چیزی امکان استعلام گرفتن ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر.گاهی زوج ازدواجش را ثبت نمیکند.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. سامانه ای ندارد. بنا بر گفته خودش باید اعتماد کرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام صیغه که همان عقد موقت باشد اصولاً ثبت رسمی نمی شوند و صرفاً در مواردی که طرفین توافق بر ثبت آن نمایند و یا صاحب اولاد گردند به ثبت می‌رسد