مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام نفقه من از سال 97 با مبلغ ماهانه 400هزار تا سال 1400 مانده وحکم جلب شوهرم داشتم واز دست مامور در میرفت الان زندانه آیا میتونه قسط بندی کنه یانه ومن طلاق یکطرفه دادخواست دادم از برج اا سال1389 آیا اگه یه مقدار از قسط نفقه بریزه دیگه من نمیتونم طلاق بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند
ولی می تواند دا‌دخواست اعسار بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به بررسی دارد اما نفقه جزو اقساط نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورت پذیرفته شدن اعسار قابل تقسیط بر اساس وضع مالی زوج است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید درخواست طلاق بدهید . برای بررسی جزییات بیشتر توصیه میکنم تماس تلفنی بگیرید تا راهنماییتون کنم.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حکم نفقه برای ششماه و بیشتر باشد امکان طلاق وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هر صورت اگر توانایی پرداخت نداشته باشد می تواند دادخواست اعسار تقدیم نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله امکان قسط بندی وجود خواهد داشت. و شما باید دادخواست تعدیل اقساط را اقامه نمایید
اگر شما قصد طلاق دارید باید به شروط مقرر در عقد نامه استناد نمایید و پرونده نفقه را پیگیری ننمایید و ..