مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت

با سلام. همسرم مغازه ای رو حدود پانزده سال پیش خریداری کردن،
و الان بعد فردی پیدا شده که خودشون رو صاحب اصلی مغازه ميدونه و سند دارند. مغازه ی همسرم و چند مغازه ی ديگه از شصت سال پیش دارند دست به دست خرید و فروش میشوند و خبری از سند اصلی ایشان نبود، و الان بعد از شصت سال صاحب مغازه ی اصلی پیدا شده. تکلیف همسر بنده چيه؟ ما هم پول زیادی بابت خرید مغازه دادیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام در هر صورت از نظر قانون صاحب سند مالک شناخته میشود .و همسرتان بایستی به فروشنده مراجعه کنند