مشاوره حقوقی رایگان - فروش آپارتمان

با سلام
ملکی رو فروختم که مبایعه نامه به نام پدر و پسر هر کدام 3 دنگ بود ولی موقع سند زدن توافق کردن که 5 دنگ پسر و 1 دنگ همسر پسر سند بزنند
سند هم زده شده،این توافق به صورت شفاهی بوده و جایی قید نشده
روز سندم پدر در دفترخانه حضور نداشته
و تمام مبالغ دریافتی از پدر بوده که به صورت ساتنا و یک فقره چک بوده
پسر و عروس هیچ پرداخت یا رسیدی از بنده ندارند
الان پدر میتواند ادعا کند که چرا به نام من سند زده نشده؟
اگر بله برای جلوگیری از این اتفاق چه باید کرد
من درخواست رسید از پدر کردم
اگر از دادن رسید امتناع کند و شکایت کند، بنده باید خسارت بدهم یا فقط سند جدید طی نظر قاضی به نام پدر و پسر صادر میشود
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت خیر
شما از آنها بخواهید توافقات خودشان را در پشت قرارداد شما درج کنند.