مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و توهین

یکی از همسایه های اپارتمان ما که در طبقه زیر زمین زندگی میکنه البته 7 ماهه ساکن شده ومیگه حیاط مال منه که حیاط جزء مشاعات ساختمان ماست وسر این موضوع به من که بهشون گفته بودم حیاط رو نوبتی کنید فحاشی در حد خیلی رکیک دادن آیا میشه در این مورد شکایت کرد شاهد هم هست وچه حکمی درباره اش صادر میشه

پاسخ ها :

یک وکیل

شکایت فحاشی نظره کنید اگر افاظ زشت بکار برده مثل زناکار و ...قذف هم میتونید شکایت کنید

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

مجازات فحاشی عادی جزای نقدی میباشد ولی فحاشی رکیک یا نسبت دادن به عمل غیر مشروع دارای حد قذف و شلاق دارد