مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام وکلایی عزیز.
با اینکه بنده اجرایی عدم تمکین زدم وهمسرم برنگشت و 10روز هم گذشت و از اجرایی احکام مامور در خانه اش رفت ولی گفت نمی آیم .
ازدواج مجدد زدم دوباره من را فرستادن شورای حل اختلاف.
یعنی 6ماه که من پشت سرگذاشته بودم باز دوبار من را باید به شورا میفرستادن 11بهمن هم دادگاه داریم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

لایحه ای درراین راستا برای شورا ارسال کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق بخش نامه صادره ریس قوه ابتدا باید در شورا بررسی گردد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.شورا برای صلح و سازش است و برخی از شعبات به سلیقه خود پرونده را بدوا به شورا ارسال می نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضورا به شورا بروید و کتبا اعلام کنید حاضر به سازش نیستید تا پرونده را به دادگاه ارسال کنند

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
شورا برای صلح وسازش ارسال میشه و نهایتا دادگاه رای صادر میکنه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله این دو موضوع جداگانه است و ارتباطی بهم ندارند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید روند پرونده پیگیری شود