مشاوره حقوقی رایگان - رای باز و پابند الکترونیکی

سلام و عرض ادب یکی از اشنایان با دختری دوست بوده و از رابطه ی دهانی دختر با الت خود فیلم گرفته اما به هیچ وجه پخش نشده در فیلم جبر و زور وجود داره اما نوع جرم رابطه ی نامشروع دون زناو اکراه هست
از دادگاه کیفری 5 سال حبس قطعی گرفته
میخاستم بدونم کی میتونه به ازادی فکر کنه ؟ عفو مشروط یک سوم یا یک دوم ؟ پابند و رای بازی رو هم لطف کنید توضیح بدید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تمامط موارد با گذشت مدت مشخص از حبس در شرایطی امکانپذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
بعد از یک سوم درخواست آزادی مشروط بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از تحمل یک سوم حبس درخواست آزادی مشروط بدهید