مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام برادر من مهریه زنش 1370 سکه تمام است که دوسال پیش مسایلی از زنش دید که با آقایی بوده او را به شدت کتک زده و خود خانم بی اجازه شوهرش به خانه پدرش در شهر دیگه رفته 3 پسر پیش برادرم و پسر کوچک پیش خانم هستن و تو این دوسال همچنان با همون آقا بوده. هفته گذشته حکم زندانی برادرم با مامور در خونه اومد و برادرم در بازداشته که تو حکم نوشته پرداخت 1370 سکه و همچنین نیم عشر دولتی رو برادرم پرداخت کنه. حالا برادرم بیکاره و حتی خونه و ماشین هم نداره درخواست اعسار را قراره ضمیمه پرونده کنن تکلیفش چیه باید بمونه زندان! قاضی دادگاه فامیل خانمه و وکیل هم داره ولی برادرم به دلیل بی پولی قادر به گرفتن وکیل نیست.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .در صورت قبول اعسار و قطعیت آن آزاد میشود و در صورت پذیرش اعسا در مرحله بدوی میتواند از قاضی در خواست آزتدی کنید.ضمنا قضات شریف ما با توجه به اصل بیطرفی حکم صادر میکنند

پرسشگر :

ممنونم از پاسختون. رسیدگی به درخواست اعسار طول میکشه؟ ممکنه با شرایطی که ایشون داره پذیرفته نشه؟ مرحله بدوی یعنی چی؟
بازم ممنون.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر شما با دادخواست اعسار و قسط بندی شدن آن میتوانید برادرتان را آزاد کنید .مرحله بدوی یعنی دادگاه اولیه.