مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام. قرارداد مشارکت در ساختی را با صاحب زمین منعقد کرده ام. شرایط 6.5 واحد بنده و 5.5 واحد صاحب زمین بوده و من اکنون واحدی که نیم دانگ به نیم دانگ با صاحب زمین شریک بوده ام را بطور 6 دانگ فروخته ام. میخواستم بدونم آیا این دقیقا مصداق فروش مال غیر می باشد؟ با توجه به شراکت مصداق مال مشاع می باشد؟ و اگر فروش مال غیر محسوب میشود در این حالت چه مجازاتی در نظر گرفته میشود؟ و در صورت جلب رضایت شریک چه مجازاتی تعیین خواهد شد؟
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

عمل شما مصداق فروش مال غیر هست.و مجازات زندان داره.در صورت کسب رضایت شریک بسته به روند پرونده امکان اعمال تخفیف مجازات یا حتی در بعضی مواقع امکان عدم مجازات و مختومه شدن پرونده رو هم داره.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله فروش مال غیر است و در صورت رضایت قبل از صدور حکم قطعی مجازاتی ندارد